Htjeli ismijati Neymara s transparentom, a on im žestoko odgovorio

iskoristio prvu priliku

Htjeli ismijati Neymara s transparentom, a on im žestoko odgovorio

E. Čaušević

PSG je jučer na gostovanju slavio sa 4:2 protiv Nimesa u meču četvrtog kola francuske Ligue 1.

Parižani su uspjeli da dođu do nove pobjede, a sjajnu predstavu jučer su pružili Neymar i Di Maria. U listu strijelaca upisao se i Mbappe, ali je bacio mrlju na svoju partiju u posljednjim sekundama utakmice kada je dobio direktan crveni karton.

Ipak, jučer je u centru pažnje bio Neymar koji je postigao prvi gol na utakmici. Naime, on je na tribinama na početku meča uočio transparent koji je bio posvećen njemu, a na kojem je pisalo da je on "plačljivko".

Odmah kada je zatresao mrežu domaće ekipe otišao je do mjesta gdje se nalazio transparent i odlučio proslaviti gol. To se nije baš svidjelo navijačima Nimesa koji su pokušali na taj način da ismiju Neymara, ali nisu baš uspjeli.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi