Agenti Krkića nudili Zvezdi i PSG-u
(Foto: EPA)

Tražio odlazak iz Stokea

Agenti Krkića nudili Zvezdi i PSG-u

Midhat Šljivak

Španski fudbaler Bojan Krkić (28) ostao je u redovima Stoke Cityja iako je imao namjeru da napusti ovaj klub u ljetnom prelaznom roku.

Agenti ovog fudbalera nudili su 28-godišnjeg napadača širom Evrope, a izdvajaju se imena Crvene zvezde i francuskog prvaka PSG-a.

U finišu prelaznog roka Krkić je prvo ponuđen Zvezdi. Međutim, beogradski tim se zahvalio agentima i okrenuo se drugim opcijama, da bi zatim agenti napravili još jedan itekako zanimljiv korak.

Odlučili su usluge svog klijenta ponuditi i francuskom prvaku PSG-u. Tražili su razgovor sa vodećim ljudima kluba, ali im niko iz PSG-a nije želio odgovoriti.

Tako će Bojan ostatki član Stoke Cityja barem do zimske pauze. Tada vjerovatno slijedi lov na novi klub, kojih je u karijeri promijenio veliki broj.

Počeo je kao velika nada u Barceloni. Kako se nije dokazao otišao je u Romu, a zatim Milan, Ajax, Stoke, Mainz, Alaves.

Top Komentari

ja224
hahahahahahahah ne može u Stouku pa ga nude Parizu hahahaha
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi