"Htjeli smo dovesti Sarića, ali Sarajevo ga ne želi prodati"

Ništa od inostranog transfera

"Htjeli smo dovesti Sarića, ali Sarajevo ga ne želi prodati"

Čelnici FK Sarajevo odbili su u januarskom prijelaznom roku prodati Elvisa Sarića poljskom prvoligašu Koroni Kielce.

Sarić, koji je na Koševo stigao u julu 2016. godinu, trenutno slovi za jednog od najboljih fudbalera Sarajeva i nije tajna da za njegovim uslugama vlada veliko interesovanje na tržištu. Među klubovima koji su ga željeli dovesti već ove zime je Korona Kielce, ali u Titovoj 38/b nisu željeli čuti za prodaju.

To je potvrdio i predsjednik poljskog kluba Krzysztof Zajac.

"Sarić nam je bio zanimljiv, željeli smo ga dovesti, ali od toga neće biti ništa. Njegov sadašnji klub, FK Sarajevo, ne želi da ga proda ove zime, a nama je potreban odmah", kazao je Zajac za Radio Kielce.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U ovoj polusezoni Sarić je za Sarajevo odigrao 19 utakmica, te postigao tri pogotka uz pet asistencija.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi