Bogati glumac došao da gleda voljeni klub, a onda je vidio na koje sjedište je smješten

Grant je veliki navijač Fulhama

Bogati glumac došao da gleda voljeni klub, a onda je vidio na koje sjedište je smješten

E. Čaušević

Fulham je u subotu igrao na svom stadionu protiv Sunderlanda utakmicu šesnaestine finala FA Kupa koja je na kraju završena rezultatom 1:1 i putnika u osminu finala saznat ćemo nakon revanša. No, u centru pažnje nakon ove utakmice našao se poznati glumac Hugh Grant koji je inače veliki navijač Fulhama.

Fulham u subotu nije oduševio svoje navijače u meču protiv Sunderlanda i morat će igrati revanš protiv iste ekipe za plasman u osminu finala FA Kupa što su u ovom klubu htjeli izbjeći.

Sunderland je u Londonu poveo već u šestoj minuti kada je Clarke pogodio za 1:0, a konačnih 1:1 postavio je Cairney sredinom drugog poluvremena.

Međutim, u centru pažnje ove utakmice našao se popularni engleski glumac Hugh Grant koji je inače veliki navijač Fulhama, te je odlučio da u subotu prati uživo ovaj meč, ali na kraju se sigurno pokajao zbog toga.

Engleski glumac je na Craven Cottage stigao pred sami početak utakmice i sigurno je da je bio veoma razočaran kada je vidio gdje mu je sjedište.

Grant inače mečeve prati s ostatkom navijača i rijetko ide u VIP lože, ali u subotu je sigurno poželio da je mogao iz lože na stadionu Fulhama pratiti utakmicu.

Oglasi

Naime, sjedište na kojem je bio popularni glumac bilo je odmah iza jednog stuba na Craven Cottageu zbog kojeg Grant nije vidio najbolje teren i morao se stalo pomjerati kako bi pratio akcije na ovom meču.

Ovaj 62-godišnji glumac ne dolazi često na mečeve Fulhama u posljednje vrijeme iako je prije bio skoro stalni gost i nikada nije krio da je veliki navijač ovog londonskog kluba.

Međutim, problemi sa stubovima i pogledom i nisu baš rijetki na Craven Cottageu koji je sagrađen još davne 1896. godine i jedan je od najstarijih stadiona u Engleskoj.

Konstrukcija na stadionu je itekako stara i odavno nije bio renoviran. Grant je bio na meču do samog kraja, a fotografi na stadionu uspjeli su zabilježiti nekoliko fotografija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije