Hugh Hefner u Bavaria TV reklami

Playboy ikona

Hugh Hefner u Bavaria TV reklami

Sponzorski tekst
Teme:

Lieshout, Nizozemska –Bavaria je krenula s novom kampanjom u kojoj se pojavljuje američki celebrity, uspješni poduzetnik i osnivač Playbojeva carstva - Hugh Hefner.

Ovom reklamom, snimanom u Playboyevoj vili u Los Angelesu, Bavaria je uspjela dobiti još jednu iznimnu ličnost u svoj portfolio, u kojem se već nalaze Don Johnson, Marco van Basten i Mickey Rourke.

Neuobičajeno

Ovih dana je Hugh Hefner poznat po svom Playboy carstvu i vrlo je cijenjen u svijetu glamura. 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća, uspješno je koristio svoj TV show, Playboy magazin i Playboy Jazz fetival kao bi se povezao sa zvijezdama kao što su Marilyn Monroe, Miles Davis, princeza Grace i Bob Dylan. Tada je, na svoj nekonvencionalan način, javno prozivao svaki oblik socijalnih problema, diskriminacije i ograničenja slobode govora. 

Poklapanje perspektiva

Peer Swinkels, član uprave Bavarije, objašnjava: „Za nas je Hugh Hefner jaka medijska ličnost, ali i savršeni poduzetnik, koji se usuđuje ići svojim putem. Bavaria se snažno poistovjećuje s njegovim nekonvencionalnim poduzetništvom. Reklama pokazuje kako Hefner zna zasladiti svoj život iz snova na vlastiti način! I taj njegov način se savršeno uklapa u našu kapanju 'ETO!'“.

Iznimka

Hugh Hefner je odlučio sudjelovati u Bavarijinoj kampanji i time učinio iznimku. Obizorm da ima 85 godina, jako rijetko sudjeluje više u reklamama. No, vidjevši scenarij iz Bavarije, promijenio je mišljenje. Jako je zadovoljan rezultatom.

Pogledajte reklamu:



Izvanredan tajming

Nova Bavarijina kampanja je nenamjerno lansirana u izvanrednom trenutku! 14.6., tek par dana prije vjenčanja, Hefnerova zaručnica Crystal Harris, odlučila je spakirati svoje stvari i otići iz Playboyeve vile i života budućeg muža. S neočekivanim prekidom, pojavljivanje Crystal u reklami i ostali detalji u reklami, kao fotografija iznad kamina s vrtom, odjednom su postali jako simbolični!

O Bavariji

Kao nezavisna pivovara, Bavaria ima jedinstvenu poziciju na internacionalnom pivskom tržištu. Obitelj Swinkels vodi tvrtku već sedmu generaciju zaredom. Vlasnici su dva postrojenja slada i na taj način kontroliraju cijeli proizvodni lanac. Bavaria je jedina velika pivovara u Nizozemskoj koja vari pivo koristeći prirodno čistu mineralnu vodu s vlastitog izvora. Bavarijina filozofija sadržana je u očuvanju visokog standarda piva. Od 6.5 milijuna hektolitara piva koje ova nizozemska organizacija proizvede godišnje, 65% otpada na izvoz. U Bavaria pivu uživaju stanovnici 120 svjetskih zemalja.

Nova web stranica Bavarije u BIH

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.