Hughes mogući nasljednik O'Neilla

Premiership

Hughes mogući nasljednik O'Neilla

Bivši trener Manchester Cityja, Mark Hughes, slovi kao ozbiljan kandidat za nasljednika Martina O'Neilla na klupi Aston Ville, ukoliko se Irac odluči na odlazak ovog ljeta.

Za trenera Aston Ville zainteresovano je nekoliko klubova, a kao najozbiljniji se spominje Liverpool. Ukoliko O'Neill zaista napusti klupu tima s Villa Parka, najozbiljniji da sjede na njegovo mjesto je Mark Hughes.

Prema pisanju otočkih medija, jedina prepreka dolasku Hughesa, mogle bi biti finansijske ambicije kluba. U Aston Villi su se odlučili na proširenje kapaciteta stadiona, tako da će vjerovatno malo novca ostati za pojačanja, koja su prioritetna želja Hughesa.

Villa je u posljednje četiri godine potrošila samo 80 miliona funti za pojačanja u poređenju s ostalim klubovima Premiershipa, a prošlu godinu je završila s minusom od 43 miliona funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.