Hughes: Nisam promijenio mišljenje, želim da ostane Begović

Trener Stoke Cityja

Hughes: Nisam promijenio mišljenje, želim da ostane Begović

Engleski mediji u posljednje vrijeme mnogo pišu o Asmiru Begoviću i njegovom eventualnom odlasku iz Stoke Cityja. 

Nakon što je trener Mark Hughes počeo pružati šansu Jacku Butlandu od prve minute, sve su glasnije špekulacije da trenutnu situaciju sa bh. reprezentativcem žele iskoristiti Manchester United, Chelsea i Liverpool. 

Povodom toga oglasio se Mark Hughes, koji je još jednom naglasio da želi Asmira Begovića zadržati na "Britannia" stadionu.

"Moje mišljenje o Begoviću se nije promijenilo. Želim da ostane u Stoke Cityju, iako sam svjestan da ga žele brojni klubovi. Financijski uslovi neće biti presudni u pregovorima oko produženja saradnje i nadam se da ćemo postići obostrano zadovoljstvo", kazao je trener engleskog kluba. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Budući da se Thomas Sorensen povlači na kraju ove sezone, te da je status Asmira Begovića još uvijek nerazjašnjen, trener Lončara već uveliko priprema podlogu za početak nove sezone. Navodno, na pragu dolaska je mladi danski golman Jakob Haugaard iz Midtjylanda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.