Hukić ponovo briljirao

Nova pobjeda Donetska

Hukić ponovo briljirao

U ukrajinskoj Superligi Donetsk je večeras stigao i do četvrte pobjede. Ovaj put savladana je momčad Azovmasha rezultatom 83:79, a naši igrači ponovo su odigrali dobru utakmicu.

Saša Vasiljević je ovaj put ubacio 4 poena, dodao je 2 skoka i 4 asistencije, dok je Jasmin Hukić ponovo blistao ubacivši 17 poena uz 8 skokova i 4 asistencije.

Nakon pet kola Donetsk se nalazi u vrhu tabele sa skorom 4-0 i utakmicom manje od Goverla, koji ima skor 5-0.

Oba naša igrača nalaze se u velikoj formi. Hukić je trenutno u najboljoj petorci prvenstva sa 16.5 poena u prosjeku po utakmici, dok je Vasiljević prvi asistent lige sa 6 asistencija prosječno po meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.