Hukić sjajan, Kikanović solidan

Enisey poražen od Lietuvos Rytasa

Hukić sjajan, Kikanović solidan

Edmir Škorić
Teme:

Dopadljivu je igru pružio iskusni Jasmin Hukić, bivši kapiten bh. reprezentacije, u porazu Eniseyja od Lietuvos Riytasa.

Litvanski sastav je s 82:75 u Krasnoyarsku bio bolji od Eniseyja, kojeg je koštala  loša igra u prvoj četvrtini, koju su gosti dobili sa 27:11.

Vratio se donekle domaći tim do poluvremena, ali u nastavku su gosti preuzeli incijativu i utakmicu priveli kraju u svoju korist.

Hukić je bio sjajan sa 13 ubačenih koševa i 3 skoka, dok je aktuelni bh. reprezentativa Elmedin Kikanović ubacio solidnih 4 poena i 4 skoka. Kikanović je u protekla tri meča ubacio 30 koševa.VTB liga, 4. kolo: Enisey - Lietuvos Rytas 75-82

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti