Huliganski rat na ulicama Marseillea se nastavlja, stigla i policijska "borna kola
(Foto: Screenshot) Sukobi navijača Marseillea i Lazija traju od sinoć, a pristalice italijanskog kluba su jutros ispred hotela sačekale svinjske glave.

Žestoki obračuni navijača i policije

Huliganski rat na ulicama Marseillea se nastavlja, stigla i policijska "borna kola

Susret 3. kola grupne faze Lige Evrope između Marseillea i Lazija na Velodromeu upravo počinje, ali sukobi između navijačkih grupa dva kluba traju već neko vrijeme.

Prvi indicenti su se desili sinoć kada su navijači Marseillea napali pristalice Lazija koje su naoružane palicama i noževima krenula u šetnju kroz grad.

Nastavili su navijači Marseillea pratiti i presretati navijače Lazija, a večeras je pred utakmicu posebno burno bilo u blizini Velodromea.

Ponovo su navijači Marseillea bili "aktivniji", pa su došli i u sukob sa policijom. Ubrzo su stigle specijalne policijske snage i oklopna vozila, upotrijebljen je i suzavac i barem nakratko se situacija smirila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije