Hulk demonstrirao najjači udarac u historiji fudbala i skoro srušio gol na stadionu

Ima bombu u lijevoj nozi

Hulk demonstrirao najjači udarac u historiji fudbala i skoro srušio gol na stadionu

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Hulk poznat je po svom nevjerovatno jakom udarcu, a prije nekoliko dana to je još jednom demonstrirao.

Hulk se nedavno odlučio vratiti u Brazil nakon što je proveo nekoliko godina u Kini, te je potpisao ugovor s Atletico Mineirom.

Ovaj 35-godišnjak je poznat po svom izuzetno jakom udarcu, a na meču protiv Santosa koji se igrao prije nekoliko dana pokazao je svima da silina nije nestala, te da i dalje u lijevoj nozi ima pravu bombu.

Naime, Hulk je na ovom meču skoro srušio gol na stadionu nakon što je iz slobodnog udarca pogodio stativu.

On je izveo slobodnjak s nekih 17 metara, te golman čak nije ni vidio loptu već je samo čuo kada je ona pogodila okvir gola. Mnogi su ostali u šoku zbog jačine udarca, te je zaista šteta što na kraju ovo nije bio gol.

Hulku nakon povratka u Brazil ide jako dobro jer je za Atletico Mineiro uspio već zabiti 52 gola i upisati 16 asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi