Hull ne pušta najboljeg fudbalera u West Ham

Bilić ga želi, ali...

Hull ne pušta najboljeg fudbalera u West Ham

West Ham, koji sa klupe predvodi hrvatski trener Slaven Bilić, ambiciozno je krenuo u zimski prelazni rok.

Londonski klub na radaru ima nekoliko odličnih fudbalera i tek se očekuju njihovi konkretni potezi kao i zvanične ponude, ali prvi pokušaj je bio bezuspješan.

Engleski mediji tvrde da je West Ham pokušao dovesti najboljeg igrača Hull Cityja Roberta Snodgrassa, kojeg su željeli platiti tri miliona funti.

U Hullu su bez mnogo razmišljanja odbili ponudu za svog fudbalera smatrajući je neprikladnom i nedovoljno izdašnom, a ostaje da se vidi hoće li Bilić odustati ili se sprema na novi potez.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Robert Snodgrass (29) je možda i jedina svijetla tačka posljednjeplasiranog Hulla u ovoj sezoni, a do sada je u Premier ligi postigao sedam golova uz dvije asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi