Humanitarna akcija Udruženja fudbalskih sudija i instruktora Kantona Sarajevo

Akcija traje od 16.12. do 18.12.

Humanitarna akcija Udruženja fudbalskih sudija i instruktora Kantona Sarajevo

S. Mlaćo
Teme:

Dolaskom zimskih dana i potaknuto svakodnevnim prilozima medija o teškoj situaciji migranata u sarajevskom kantonu, Udruženje fudbalskih sudija i instruktora Kantona Sarajevo organizuje humanitarnu akciju prikupljanja tople odjeće (zimske jakne, džempere, majice, čarape, trenerke i sl.) i zimske obuće za migrante smještene u prihvatnim centrima u ovom kantonu.

"Cilj nam je da olakšamo tim ljudima boravak u našem Kantonu u surovim zimskim danima", istakli su iz ovog udruženja.

"Tim povodom udruženje fudbalskih sudija i instruktora Kantona Sarajevo poziva svoje članove i sve građane koji su zainteresovani da se uključe u akciju prikupljanja pomoći.

Odjeća i obuća treba da bude čista, oprana i opeglana, upakovana sa naznačenim veličinama radi lakše predaje", stoji na ufsiks.com.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Akcija prikupljanja pomoći traje od 16.12.2019. do 18.12.2019. godine (ponedeljak,utorak i srijeda). Donacije se mogu predati od 17:00 do 20:00 sati u prostorije Udruženja fudbalskih sudija i instruktora Kantona Sarajevo koje se nalaze u ulici Hamdije Kreševljakovića 7a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi