Hummels: Najteže mi je bilo čuvati Džeku

Defanzivac Borussije o našem reprezentativcu

Hummels: Najteže mi je bilo čuvati Džeku

Defanzivac Borussije Dortmund je u razgovoru za zvaničnu stranicu FIFA-e istakao kako mu je najteže bilo čuvati našeg reprezentativca, Edina Džeku te se osvrnuo i na narednog protivnika njegove ekipe u Ligi prvaka, Real Madrid.

"Džeko je jako dobar napadač. Kada sam igrao protiv njega bilo je jako teško jer je visok i snažan, ali također ima i jako dobru tehniku i kontrolu lopte. To ga čini jako teškim za čuvanje", rekao je Hummels te se osvrnuo na Madriđane.

 

"Posjed lopte će biti ključan protiv Real Madrida. Sjećam se našeg prvog meča na Santiago Bernabeuu tokom grupne faze. U drugom poluvremenu loptu nismo imali duže od 10 sekundi i onda je bilo jako teško protiv njih", zaključio je Hummels.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti