Hummels: Super je što me United želi, ali ostajem u BVB-u

Ne ide iz Dortmunda

Hummels: Super je što me United želi, ali ostajem u BVB-u

E. Škorić

Mats Hummels je potvrdio kako će ostati igrač Borussije Dortmund makar još 12 mjeseci.

Hummels se povezivao s Manchester Unitedom i Milanom, pisalo se da bi za oko 25 miliona funti trebao da ode iz Dortmunda, ali je 26-godišnjak odlučio da ostane u redovima bivšeg njemačkog prvaka.

“Glasine oduvijek postoje i malo koji igrač bude uskraćen da se o njemu piše, ali odlučio sam da ne mijenjam klub ove godine”, kazao je njemački reprezentativac, koji se nalazi s klubom na turneji u Aziji.

“Naravno, kada vas žele velikani poput Mancehstera, to vam godi i daje vam dodatnu motivaciju, ali ja sam ipak odlučio da ostanem ovdje gdje sam sada”, istakao je Hummels.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

On je ugovorom za Borussiju vezan do juna 2017. godine, a za Milionere je odigrao 192 utakmice, te je postigao 12 pogodaka. Ranije je bio u Bayernu, gdje je skupio svega jedan nastup u seniorskom timu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti