Hummels vjeruje kako će Klopp vratiti Liverpool na pravi put

Nekada zajedno sarađivali u Dortmundu

Hummels vjeruje kako će Klopp vratiti Liverpool na pravi put

Eldar Ganibegović

Jurgen Klopp novu sezonu sa Liverpoolom nije počeo na način na koji je htio, međutim Mats Hummels je uvjeren da će njemački strateg donijeti radost pristalicama Redsa.

Poslije slavlja protiv Arsenala sve je u Liverpoolu izgledalo dobro, međutim uslijedio je veliki pad u njihovoj igri, pa su tako slavili samo u jednom od sedam posljednjih meče u svim takmičenjima.

Hummels, koji je nekada igrao pod trenerskom palicom Kloppa, dok su još obojica bili u Borussiji Dortmund, mišljenja je da njemački trener zna ša radi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Pažljivo pratim rad Kloppa. Mnogo sam bi sretan kada je dobro krenuo ove sezone, ali sada kao da ima određenih problema. Bez obzira na sve, mišljenja sam da će zajedno sa ekipom uspjeti pronaći rješenje, kako bi se vratili na pravi put. Situacija nije toliko loša, ali nije ni onako kako su očekivali", rekao je defanzivac Beyerna Munchena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti