Hunt umjesto Džeke?

Vukovi će Huntu ponuditi 3 miliona eura godišnje

Hunt umjesto Džeke?

Adnan Beganović

Napadač Werdera, Aaron Hunt, najvjerovatnije će u ljetnom prelaznom roku potpisati ugovor sa Wolfsburgom, što može vrlo lako značiti i odlazak Edina Džeke iz "vučije jazbine.

Kako je svakim danom odlazak našeg reprezentativca Edina Džeke iz Wolfsburga sve izvjesniji, čelnici Vukova navodno su se dali u potragu za njegovim nasljednikom.

Njemački mediji tvrde da aktuelni njemački šampioni pripremaju ponudu za Werderovu dvadesettrogodišnju zvijezdu Hunta, koji može očekivati oko 3 miliona eura godišnje ukoliko pređe u Wolfsburg.

Također se navodi da bi ove informacije mogle zainteresovati Arsenal, Chelsea, Manchester City i Manchester United koji već razmišljaju o Džeki.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.