Huntelaar mijenja Edina Džeku?
Huntelaar na izlaznim vratima Real Madrida

Wolfsburg traži zamjenu za Džeku

Huntelaar mijenja Edina Džeku?

Da su ozbiljno shvatili zagrijanost Milana sa našeg dijamanta Edina Džeku najbolje pokazuje današnja akcija čelnika Wolfsburga koji su krenuli u potragu za Džekinom zamjenom.

Očito svjesni da je Edin Džeko već jednom nogom u Milanu, u Wolfsburgu su krenuli u pronalaženje njegove dostojne zamjene. Potvrda da je Wolfsburg zainteresiran za dovođenje holandskog napadača Jan Klaas Huntelaara stigla je i iz Real Madrida koji je objavio da je spreman prodati Holanđanina za 20 miliona eura. 

Pored vukova za 25-godišnjeg napadača su zainteresirani i Juventus, Roma, Arsenal i Tottenham. Holanđanin nije opravdao očekivanja svojim igrama u Realu, te ga se novi stručni štab pokušava rješiti. Ukoliko se dva kluba ne uspiju dogovoriti oko cijene transfera, u Realu su objavili da su spremni svog igrača poslati i na jednogodišnju posudbu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.