Hurem: Utisak nakon susreta je pozitivan

SFK 2000 bolje od Breznice

Hurem: Utisak nakon susreta je pozitivan

Samir Mlaćo

Igračice SFK 2000 Sarajevo jučer su odigrale prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za nadolazeće utakmice UEFA Lige prvaka za žene.

Izabranice Samire Hurem savladale su u Trening centru Bordo kluba u Butmiru prvakinje Crne Gore. Susret protiv ŽNK Breznica okončan je pobjedom SFK 2000 Sarajevo rezultatom 3:1. Golove za bordo tim postigle su Aida Hadžić, Selma Kapetanović i Tamara Bojat.

Trenerica bh. prvaka imala je riječi hvale za svoje igračice nakon susreta.

"Početak utakmice je bio jako dobar i utisak nakon susreta je pozitivan. Ovo je za nas bila dobra provjera i smatram prije svega da je susret bio lijep iako se igrao po dosta toplom vremenu. Sigurno je da smo na dobrom putu, možemo ostvariti kvalitetan rezultat u UEFA Ligi prvaka.“, rekla je Samira Hurem, dok je igračica Aida Hadžić dodala:

"Uprkos pobjedi, utakmica nije bila jednostavna. Uspjeli smo savladali jedan jako dobar tim i nadam se da ćemo do početka Lige prvaka dodatno unaprijediti našu igru. Želimo se što bolje pripremiti i ostvariti vrhunski rezultat.“

Utakmice UEFA Lige prvaka za žene počinju 7. augusta tekuće godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi