Seniorke u Zenici bolje od juniorki

Prijateljski meč

Seniorke u Zenici bolje od juniorki

Samir Mlaćo

U kontrolnoj utakmici koju su danas poslijepodne odigrale “A” i ”U19”ženske selekcije, bolje su bile seniorke koje su savladale juniorski tim sa 2:1.

Marina Lukić i Dajana Spasojević su bile strijelci za “A” tim, dok je Marija Damjanović postigla pogodak za “U19” selekciju.

Za “A” tim su igrale: Hasanbegović,Šakotić, Lužić, Kuliš, Vujadin, Akeljić, Koprena, Kapetanović, Halilić, Spasojević i Lukić.

Selektorica: Samira Hurem

“U19” reprezentacija je bila u ovom sastavu: Šljivo, Šečić, Šimić, Lukić, Musa, Crnoja, Velagić, Mitrović, Damjanović, Gačanica i Krajšumović.

Selektor :Dragan Jevtić.

Nakon ovog duela “U19” selekcija ostaje u Trening kampu NS/FS BiH do 22.jula kada će krenuti u Staru Pazovu gdje će 23. jula odigrati prijateljski susret sa reprezentacijom Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi