Hurem: Želimo nova tri boda

Rival će biti Malta

Hurem: Želimo nova tri boda

S. Mlaćo

A reprezentativke Bosne i Hercegovine će večeras u 18:00 sati odraditi posljednji trening pred meč kvalifikacija za Euro 2021. sa Maltom.

Selektorka Samira Hurem ističe da je ekipa spremna.

"Uradili smo dobar oporavak nakon utakmice sa Gruzijom. Medicinski tim je napravio dobar posao u pripremi igračica. Juče smo odradili dobar trening, večeras nas čeka još jedan. Igračice su veoma raspoložene i žele da osvoje nova tri boda. Protivnika poznajemo, svjesni smo da je to bolja ekipa od Gruzije i da ćemo igru morati podići na jedan viši nivo kako bismo došli do željenih bodova. Ono što je najbitnije je da su sve igračice zdrave i spremne za meč.“

Meč Bosna i Hercegovina-Malta na programu je sutra u 17:00 sati na stadionu Asim Ferhatović-Hase u Sarajevu. Ulaz na utakmicu je slobodan.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi