Hurem: Želimo startati pobjedom

Optimizam u našoj selekciji

Hurem: Želimo startati pobjedom

S. Mlaćo

Bh. seniorke će u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 30. avgusta u 17:00 sati u Trening centru NS/FS BiH Zenici odigrati utakmicu sa Gruzijom, dok će se 03.09. u 17:00 sastati sa Maltom na stadionu „Asim Ferhatović-Hase“ u Sarajevu.

Danas je u zeničkom trening Centru održana press konferencija naše reprezentacije.

"Od 25. smo ovdje. Sa nama nažalost nije Lidija Kuliš koja je potpisala za Milan. Tu su sve ostale, trenirali smo vrijedno i tim je jako motivisan. Želimo kvalifikacije otvoriti osvajanjem tri boda. Svi želimo isto i tri boda bi nam mnogo pomogla", kazala je Hurem.

"Nema više u ženskom fudbalu timova koji postoje reda radi. Gruzija je tim koji osam godina igra zajedno, iskusni su, a mi imamo bolje rejting od njih. Sada se srećemo sa njima da vidimo gdje smo i šta smo. Vjerujem u naše cure i domaći teren.

Top Komentari

milivoje
Vidite li bordo kurave da vam plavo bolje stoji
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije