Sarajevo bolje od Radnika

Hurtić: Nezadovoljan sam drugim dijelom

Edmir Škorić

Almir Hurtić i Slavko Petrović, treneri Sarajeva i Radnika, dali su komentare nakon utakmice u kojoj je bordo tim slavio s 2:1.

"Teška i važna utakmica za nas. Znali smo šta nas čeka. Radnik je veoma čvrsta i disciplinovana ekipa koja je dobra na lopti i koja ima dobre pojedince. Prvo poluvrijeme smo odigrali dobro, ali trebali smo malo više da igramo preko bokova. Nezadovoljan sam drugim dijelom, malo smo se i povukli", rekao je Hurtić.

Vidi video!

"Ušli smo s puno respekta i malo straha. U defanzivi donekle korektno, ali u fudbalu ne treba samo oduzimati loptu. U prvom dijelu smo strahotivo puno lopti gubili, pa je Sarajevo imalo isuviše lak zadatak. Poremetio na je taj gol, ali vratili smo se punom tempu u drugom dijelu. Stvorili smo na kraju dvije dobre šanse, dali smo gol. Možda ne bi bilo realno, Sarajevo je 90 minuta bilo bolje", rekao je Petrović, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imamo paklen ritam, igramo na tri fronta i nije nam lako sa jednim te istim igračkim kadrom sve to izdržati. Imamo i povrijeđenih igrača, a i onih koji ne mogu da igraju u Kupu. Ako uđemo u finale, onda do kraja maja nemamo vremena za odmor". 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi