Huseinbašić raskinuo ugovor s Istrom 1961

Nije opravdao očekivanja

Huseinbašić raskinuo ugovor s Istrom 1961

Ermin Huseinbašić, bivši fudbaler Zvijezde, Gradine, Sarajeva i Slobode, raskinuo je ugovor sa hrvatskim prvoligašem Istrom 1961.

Ovaj 21-godišnji napadač na Aldo Drosinu stigao je u ljetnom prijelaznom roku, a u dosadašnjem dijelu sezone nije se uspio nametnuti treneru Igoru Pamiću koji je u dogovoru s Huseinbašićem odlučio da je najbolje rješenje sporazumni raskid saradnje.

Huseinbašić je u dresu pulskog tima odigrao četiri utakmice, a Istra mu je putem zvanične internet stranice poželjela puno sreće u nastavku karijere. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.