Husejinović čestitao Husiću, je li na pomolu transfer?

Iskusni veznjak na proslavi Sloge

Husejinović čestitao Husiću, je li na pomolu transfer?

S. Mlaćo

Slavilo se sinoć u Simin Hanu. Nogometaši Sloge u subotu su ovjerili titulu prvaka i plasman u Premijer ligu, a sinoć je održana veličanstvena proslava na stadionu u Simin Hanu.

Navijači su skandirali Azmiru Husiću te nogometašima koji su iznijeli prvenstvo, a sve je upotpunjeno vatrometom i hitovima Enesa Begovića koji je zabavljao prisutne.

U Simin Hanu smo mogli vidjeti veliki broj poznatih, kako iz sporta, tako i iz ostalih sfera života, a čestitku prvom čovjek Sloge Azmiru Husiću između ostalih uputio je i veznjak Sarajeva Said Husejinović.

Husejinović je iskoristio pauzu i došao na proslavu, što je zabilježila i naša ekipa koja je pratila svečanu proslavu.

Ovaj 30-godišnjak ima važeći ugovor sa FK Sarajevo do kraja ovog mjeseca, a mnogi ga vide kao novo pojačanje premijerligaša iz Simin Hana. Da li će se to na kraju i ostvariti ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Husejinović je u dosadašnjoj karijeri nosio i dres Slobode, Werder Bremena, K'lauterna, Dinamo Zagreba, te Lokomotive. Za Sarajevo je ove sezone upisao tek sedam nastupa, a posljednjih osam susreta nije bio ni u kombinaciji za susrete bordo tima.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi