Vojvodić: Žao mi je što ne mogu doći, čestitam Slogi na velikom uspjehu

Trener koji je vodio tim iz Simin Hana u prvom dijelu sezonu

Vojvodić: Žao mi je što ne mogu doći, čestitam Slogi na velikom uspjehu

Samir Mlaćo

Darko Vojvodić, sadašnji šef struke Borca iz Banja Luke, u prvom dijelu sezone vodio je od jučer novog premijerligaša Slogu Simin Han. Već tada je bilo jasno da će tim iz Simin Hana do samog kraja voditi bitku za prvo mjestu.

U Simin Hanu su znali cijeniti sve što je Vojvodić učinio na klupi ovog tima, pa su mu poslali pozivnicu da prisustvuje večerašnjoj proslavi.

"Drago mi je što me u Slogi nisu zaboravili. Čestitam Slogi, svim nogometašima, Upravi i Azmiru Husiću na ovom velikom uspjehu. Velika je stvar i za bh. nogomet što je Sloga u Premijer ligi, te im od srca želim mnogo uspjeha u narednom periodu. Nalazim se u Foči sa svojim roditeljima i nažalost ne mogu doći na proslavu, međutim vjerujem da će sve proteći na najbolji mogući način. Znam koliko je Azmiru Husiću bilo stalo da izbori plasman u Premijer ligu i još jednom sve čestitke od mene", kazao je Vojvodić.

Proslava titula večeras na stadionu u Simin Hanu počinje u 21 sat.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi