Husejinović: Hvala navijačima na sjajnoj podršci

Prvotimac Sarajeva

Husejinović: Hvala navijačima na sjajnoj podršci

E. Škorić

Said Husejinović postigao je danas pogodak za pobjedu Sarajeva nad Olimpikom na Otoci.

Husejinović je imao dosta problema s povredama u prošlosti, ali struka bordo tima nije odustala od njega, a on se zahvalio pogotkom za važna tri boda.

Said je danas bio ponajbolji pojedinac na meču, te je evidentno da se vraća u staru formu. 

“Utakmica protiv Olimpika je bila dosta teška. Mislim da smo na kraju ipak zasluženo slavili pobjedu. Imali smo nekoliko izglednih prilika i pored postignutog gola. Drago mi je što smo pobijedili i što sam postigao gol", rekao je Husejinović za SportSport.ba, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Iza mene je jedan težak period. Imao sam te povrede i mogu reći da se osjećam sve bolje i bolje. Zahvalio bih se našim navijačima na sjajnoj podršci danas i vjerujem uz njihovu podršku da ćemo ostvarivati dobre rezultate i u nastavku prvenstva".


Olimpic Sarajevo 0:1 by situacijeliga
Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi