Šef stručnog štaba FK Sarajevo

Janjoš: Slavili smo potpuno zasluženo

Samir Mlaćo

Nogometaši Sarajeva pogotkom Saida Husejinovića savladali su na stadionu Otoka FK Olimpik (1:0), te upisali važna tri boda za nastavak sezone Premijer lige naše zemlje. 

Sarajevo je stvorilo veliki broj prilika, a bordo momci imali su i značajnu podršku svojih navijača.

"Mislim da je utakmica protekla u sjajnom ambijentu koji su napravili navijači Sarajeva. Olimpik je dosta dobro radio svoj posao, a mi smo pritiskali, te sasvim zasluženo pobijedili. Pored postignutog pogotka imali smo tri-četiri izgledne prilike, te nismo dali drugi gol, a svih 90. mnuta bile su tenzije i držanje koncentracije. Ovo je za nas osma pobjeda u nizu i ja sam jako sretan i zadovoljan", kazao je šef stručnog štaba bordo tima Mehmed Janjoš, te dodao.

"Igrači su dali svoj maksimum, te pored pogotka kreirali još tri-četiri prilike i to dovoljno govori da je Sarajevo igralo kako smo se dogovorili", jasan je bio popularni Čala. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu Sarajevo će ugostiti Široki Brijeg.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi