VIDEO: J. Duvnjaković

Predsjednik tuzlanskog tima

Husić: Sloboda se neće raspasti dok sam ja tu

Midhat Šljivak

Predsjednik FK Sloboda Azmir Husić govorio je danas na press konferenciji o aktuelnom stanju u klubu.

Husić je odbacio sve navode da je klub u raspadu.

"Ovo što se piše po medijima da se Sloboda raspada je neistina. Sloboda se ne će raspasti dok je ova uprava tu. Mi smo se s igračima dogovorili da će svi igrači produžiti ugovor ako se plasiramo u Evropu. Igračima je obećano povećanje ugovora, ovisno o učinku. Ahmetović i Sarić nisu imali obraz i karakter da to ispoštuju, ali ipak im hvala za sve što su uradili za Slobodin dres", istakao je Husić, te je nastavio:

"Sarajevo je klub može imati svakog igrača iz Premijer lige. Za to imaju financije, ali naša sreća je što na terenu može igrati samo 11 igrača. Imali su i prošle godine dobar tim, ali ponavljam, na terenu se pokazuje".

Ostatak igrača će ostati na Tušnju.

"Igrači će danas ili sutra produžiti ugovore. Ono što su otišli, otišli su, a od ostalih imamo garanciju da će ostati. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Lično neću potpisati reprogram. Nisam ga ja ni napravio, već Grad Tuzla i oni trebaju da se time pozabave", istakao je Husić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi