Husić zabio za pobjedu Karlovca na Poljudu

Alispahić strijelac u pobjedi Šibenika

Husić zabio za pobjedu Karlovca na Poljudu

Bh. igrači su u četiri utakmice 25. kola hrvatske nogometne lige imali zapažene učinke. Mehmed Alispahić i Edin Husić su u pobjedama Šibenika i Karlovca bili strijelci.

Mehmed Alispahić je u dalmatinskom derbiju bio strijelac u pobjedi Šibenika nad Zadrom 2:0, a usput je zaradio i žuti karton.

Edin Husić je imao još veću ulogu. Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje je postigao pobjedonosni gol za Karlovac na Pljudu protiv Hajduka (3:2).

U ostale dvije utakmice Osijek je bio bolji od Splita sa 1:0, dok je Slaven Belupo sa 2:1 slavio u Vinkovcima protiv Cibalije. Večeras Dinamo gostuje kod Istre 1961.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.