Hušidić ostaje u LA Galaxyju: Želim igrati sa Gerrardom

Fudbaler LA Galaxyja za SportSport.ba

Hušidić ostaje u LA Galaxyju: Želim igrati sa Gerrardom

Bh. internacionalac koji nosi dres LA Galaxyja, Adis Hušidić, produžio je ugovor s aktuelnim prvakom američke MLS lige. 

Rođeni Kladušanin dres ovog tima nosit će i u naredne tri sezone, što je potvrdio i u razgovoru za SportSport.ba.

"Još uvijek nije objavljeno da sam produžio ugovor, tako da među prvima znate. Ovdje mi je mnogo dobro, klub je odlično organizovan, a i dolaze nam sjajni igrači", govori Hušidić na početku razgovora. 

Hušidić bi ubrzo mogao dijeliti svlačionicu sa legendarnim Stevenom Gerrardom, koji je prema njegovim riječima već potpisao predugovor s američkim timom.

"Uh, bila bi velika stvar igrati zajedno s Gerrardom. Svi znamo o kakvom majstoru je riječ, a ja se nadam da ću imati priliku zaigrati s njim. Čuo sam da je već potpisao predugovor." 

Prema pisanju službenog portala MLS lige, Hušidić bi svoje mjesto na popisu Jurgena Klinsmanna mogao naći već u januaru.

"Čitao sam već nekoliko puta da bih mogao dobiti poziv ubrzo, no ne opterećujem se mnogo s tim. Želim što bolje igrati, a onda ćemo vidjeti šta će biti", kazao je na kraju Hušidić koji je morao prekinuti razgovor zbog zakazanog treninga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.