Husref Musemić ima prvi zahtjev za Upravu Sarajeva?
Foto: FK Sarajevo

Traži se stoper

Husref Musemić ima prvi zahtjev za Upravu Sarajeva?

Iskusni bh. stručnjak Husref Musemić odnedavno je zvanično novi trener Fudbalskog kluba Sarajevo, u koji se vratio nakon 2013. godine.

Musemić je posmatrao jučerašnju utakmicu protiv Borca u Banjaluci (1:1), "snimio" fudbalere s kojim će raditi u budućnosti i već otkrio poziciju kojom nije zadovoljan.

Kako nezvanično saznajemo, novi trener Sarajeva je rukovodstvu kluba sa Koševa poručio da mu treba novi stoper i to po mogućnosti ljevak, pa ostaje da se vidi kako će Uprava bordo kluba odgovoriti na njegov zahtjev.

Husref Musemić će novi mandat na klupi Sarajeva zvanično započeti domaćom utakmicom protiv Viteza, a treba istaći da će stručni štab bordo kluba biti kompletiran u narednim danima, kada će biti poznati njegovi pomoćnici.

Sarajevo će do utakmice sa Vitezom u Premijer ligi odigrati i jednu prijateljsku utakmicu i to 5. septembra u Gabeli protiv GOŠK-a.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Musemića na Koševu čeka veoma težak posao s obzirom da je Sarajevo katastrofalno otvorilo novu sezonu. Bordo klub se nakon šest odigranih kola nalazi na i više nego skromnom devetom mjestu sa svega pet osvojenih bodova.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi