Husref Musemić: "Teško je nešto napraviti na ovakvom terenu"

Trener FK Tuzla City

Husref Musemić: "Teško je nešto napraviti na ovakvom terenu"

M. Šljivak

Tuzla City lagano je poražena od Zrinjskog sa 2:0.

Tim Husrefa Musemića razočarao je u derbiju 17. kola i trener tuzlanskog tima ne može biti zadovoljan igrom svoje ekipe.

"Teško je bilo napraviti neke šanse na ovakvom terenu. Zrinjski je bio mnogo čvršći i tako je realno jedino moguće igrati. Čestitam im na pobjedi", rekao je Musemić.

City u narednom kolu gostuje kod Rudara u Prijedoru.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Probisvjet
Limitirani smo, bolje reci.
5 0
MaDaj
Uvijek sam obožavao ovakve izjave … “mi smo igrali na lošem terenu i izgubili, glavni krivac je naravno teren, dok su oni igrali na odličnom terenu i naravno pobijedili”
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti