Musemić sasvim jasan: Nemamo namjeru stati

Treneri nakon meča

Musemić sasvim jasan: Nemamo namjeru stati

M. Šljivak

Tuzla City je savladao Zrinjski u Mostaru sa 2:1.

Prva je to pobjeda ovog tima u historiji protiv Plemića u Mostaru, a Husref Musemić

"Zaslužili smo pobjedu. Kvalitetno smo odigrali prvo poluvrijeme, ali smo u nezgodno vrijeme primili gol. Tražio sam da ostanemo na tom nivou, ali smo možda iskoristili to što su imali određene probleme, mada i mi nismo imali nekoliko bitnih igrača", rekao je Musemić za Arena Sport i dodao je:

"Igrat ćemo svaku utakmicu da napravimo što bolji rezultat. Nećemo stati na ovome i probat ćemo da održimo ovaj nivo forme, rekao je Musemić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sergej Jakirović sa druge strane smatra da je remi ipak bio realniji ishod.

"Imali smo puno problema i tokom same utakmice. Oni su danas napravili jednu grešku manje nego mi. Realno bi bio remi, ali moram im čestitati na pobjedi", rekao je Jakirović

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Tarik_Hakalo
Husref najbolji trener ali poslije Feđe Dudića
3 9
BHNACIONALISTA
Bravo Husrefe pokazao si ustasama kako se radi
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi