Husref Musemić: Mislim da podižemo nivo igre

Trener FK Sarajevo

Husref Musemić: Mislim da podižemo nivo igre

Midhat Šljivak

Sarajevo je savladalo Mladost sa uvjerljivih 3:0.

Bordo tim je lagano stigao do trijumfa, a trener Husref Musemić je zadovoljan viđenim.

"Odigrali smo prvo poluvrijeme bolje nego drugo, mogli smo da riješimo sa penala, pa smo sebe malo doveli u neugodnu situaciju. Sa prvim poluvremenom sam više zadovoljniji. Mislim da podižemo nivo igre, koji smo igrali u proljetnom dijelu sezone. Treba stvari da se popravi", rekao je Musemić.

Sa druge strane Ibro Rahimić je rekao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Odigrali smo kvalitetnije drugo poluvrijeme, ali smo u prvom bili daleko od igrača. Šteta je što smo primili treći gol, ali igrom iz drugog poluvremena sam zadovoljan. Ekipa još uvijek nije fizički spremna da bi se nosila sa ekipama iz vrha tabele", istakao je trener Mladosti.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SrcuDragaBojaPlava
redovno lizanje kakanjaca i sa poganima iz mostara..pa ce vam za derbi opet po usima biti
0 11
Lud
Ne seri Husrefe kakva igra protiv ovih levata ... Pobjedi protiv Zrinjskog i Širokog u kupu pa onda pricaj o igri ...
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi