Husref Musemić: Nezadovoljan sam sa nekoliko igrača koji još traže formu
Sarajevo remiziralo protiv petoplasirane momčadi makedonskog prvenstva

Sarajevo remiziralo u prvoj provjeri u Turskoj

Husref Musemić: Nezadovoljan sam sa nekoliko igrača koji još traže formu

Samir Mlaćo

FK Sarajevo je danas remiziralo protiv makedonskog Shkupija u Turskoj. Bilo je 1:1, a bordo momci su prvi poveli pogotkom Rahmanovića.

Nakon toga, pred sami kraj prvog dijela Kovačević pravi penal i dobija crvenu, što su Makedonci iskoristili i došli do izjednačenja. U drugom dijelu Shkupi je bio bliži pobjedi, no ostalo je 1:1.

Husref Musemić dao je svoje viđenje meča.

"Trkački dosta dobro, pogotovo drugi dio kad smo ostali s igračem manje. Ako je nešto dobro, onda je to da nismo primili pogodak sa igračem manje i to smo probali i to je nešto što se može desiti. Generalno nisam pretjerano nezadovoljan, jesam sa nekoliko igrača koji još traže formu. Teško će je naći ako ne budu imali voljni momenat. Formu treba zaraditi, tražiti, zaslužiti, a ako nemate voljni momenat i pristup onda je to teško”, istakao je Musemić po završetku meča.

Naredna prijateljska utakmica protiv zakazana je za 05.02. a protivnik je FK Napredak Kruševac.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zvatic
Lece to sve na svoje mjesto Husrefe.
15 0
yebem_velez_pisam_horde
Picke pitarske Ole Ole
1 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi