Trener FK Sarajevo nakon meča

Husref Musemić: Pokušat ćemo da igramo najbolje onda kada bude najpotrebnije

E. Škorić

Sarajevo je danas u prijateljskom meču bilo bolje od Napretka iz Kruševca rezultatom 2:1.

U jednoj dobroj utakmici, ali i po jako lošem terenu Sarajevo je ostvarilo pobjedu, a strijelci su bili Amar Rahmanović i Emir Halilović.

Trener bordo tima Husref Musemić naravno ima razloga za zadovoljstvo, ali svjestan je da je pred njegovim igračima još puno posla, što do kraja priprema, što do kraja prvenstva u toj borbi za titulu.

"Dobra pripremna utakmica, prvo poluvrijeme smo odigrali jako kvalitetno osim te greške Stanojevića kod gola za 1:1. Igrali smo jako dobro u svim segmentima igre i prezadovoljan sam prvim dijelo, a ni drugo nije bilo tako loše. Sve u svemu, možemo biti zadovoljni", kazao je Musemić pa je dodao:

"Normalno je da ćemo igrati sve kvalitetnije kao vrijeme odmiče. Igrači su svježiji kako vrijeme prolazi. Pokušat ćemo da igramo najbolje onda kada nam to najviše bude trebalo".

Greška Stanjevića?

"Odigrao je kvalitetno, ali trenutak dekoncentracije i desila mu se ta greška, mada se ne bi smjela dešavati".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Je li tim spreman za titulu?

"Jesmo li spremni? Ima još dana i do početka prvenstva. Na početku priprema sam rekao da se ponašamo kao da je tek početak prvenstva, ne da razmišljamo o tih pet bodova prednosti",

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pasha79
Poderem ti staru majmune ! Šta ti znaš o Husrefu !!!
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi