Musemić optimističan pred dolazak Sarajeva: Pokušat ćemo uzeti bodove

Trener FK Tuzla City

Musemić optimističan pred dolazak Sarajeva: Pokušat ćemo uzeti bodove

M. Šljivak

Tuzla City će sutra u 29. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine ugostiti aktuelnog prvaka FK Sarajevo.

Ekipa Husrefa Musemića u kratkom vremenskom periodu po treći put igra sa Bordo klubom i pokušat će konačno da ostvare pozitivan rezultat.

Husref Musemić je optimističan pred duel sa 'svojim' Sarajevom i nada se bodovima.

"U mjesec dana treći put igramo sa Sarajevom. Dva puta su bili rezultatski uspješniji, ali možda to tako nije izgledalo na terenu. Dolaze nam u boljem stanju nego ranije, kada su bili u krizi", rekao je Musemić i dodao je:

"Želimo odigrati dobru utakmicu i ostvariti dobar rezultat. Vraćaju nam se Barišić i Crnkić nakon kartona, te Nukić koji je bio povrijeđen. Želimo da rastemo kao tim, mi želimo napraviti dobar rezultat".

Musemić pred dolazak prvaka sa Koševa nema previše problema sa sastavom.

"Nemamo izostanaka. Jedino možda Mehidić vjerovatno neće biti na raspolaganju. Ne računam Rustemovića koji je od ranije van terena", rekao je Musemić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tuzla City još uvijek gaji nade za plasman u Evropi. Mjesto koje vodi u Konferencijsku ligu bježi im četiri boda i nema dileme da će dati sve od sebe da savladaju prvaka.

Susret Tuzla City - Sarajevo igra se sutra od 16 sati na stadionu Tušanj. Glavni sudija meča je Dragan Petrović iz Banja Luke, a pomoćnici su Stefan Tešanović i Gojan Dujak. Četvri sudija je Miloš Gigović.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
Mi smo vama prije 2 sezone dali pobjedu da bi ostali u ligi.Da smo vas dobili tu utakmicu,vi bi sad bili 2.liga.Bio bi red da "ne zapinjete puno",jer pretpostavljam da bi i vi vise volili da mi osvojimo nego smradovi banjalucki.Svakako vam bodovi nisu potrebni.Ali eto,neka bolji pobjedi
17 8
Mustafa
Husrefaga moj, jeli ti to navijaš da čete budu prvaci ? Janjarci su poznate prodane duše!
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi