Musemić: Očekujem sasvim drugo izdanje Slobode

U nedjelju derbi

Musemić: Očekujem sasvim drugo izdanje Slobode

E. Škorić

U nedjelju će od 15 sati biti odigran gradski derbi između Tuzle City i Slobode.

U redovima Tuzle City su optimisti i vjeruju da mogu do pobjede kojom bi se dodatno uključili u borbu za Evropu.

"Svaka utamica je važna, a ako je to derbi, ona ima još veću draž. Prošli derbi smo bili bolji, a sada očekujem Slobodu u novom izdanju, s novim trenerom i novim igračima. Sasvim su druga ekipa u odnosu na prošli meč gdje smo mi bili bolji i zasluženo pobijedili. Pobjeda nad Željezničarom im je dala dodatno samopouzdanje", rekao je trener TC Husref Musemić, dodavši:

"Potrudićemo se da u nedjelju odigramo kvalitetno i ako bude moguće, da osvojimo sva tri boda, ali sigurno da je Sloboda sasvim nova ekipa. Nećemo se voditi onom pobjedom iz prošle utakmice sa Slobodom".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno je Sloboda veoma dobra ekipa koja nije najbolje otvorila drugi dio sezone, ali su protiv Želje pokazali šta mogu. Sigurno je da će biti teško u nedjelju jer smo stvarno iscrpljeni i umorni, imamo i problema s povredama, ali uradićemo sve da slavimo", kratko je rekao Azir Muminović, golman Tuzle City.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Neddim1
Zakonom zabranit da se igra na onoj oranici na Tusnju!
2 1
Mustafa
Azire prodana dušo kako te nije stid !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi