10

Komentari (10)

jogabonito
sta je tu je idemo dalje
Romario 77
Bravo. Protiv Krupe ko fol umorni a danas u najvaznijoj utakmici sezone ono fizicki ali i psihicki nespremni. Izvini to je posao trenera.
Rizzle84
Nabijem vas sve na kurac. Jebo vam Husref kosti na ine. Poslije dvije loše utakmice sve same Guardiole se javljaju...
Fcs
Mrš glupane. Jok, Husref je taktički odradio posao za 10. Šta ga braniš kad je pizda.
Fcs
I sad će Husref protiv želje opet gurnuti djecu da ga vade. Igraće i Pidro i Šabanović i Resić. Husrefe, jade jadni. Jebo te Bekić, jebo te Halilović a onda i ovaj Kapić, kloc kojeg si ti doveo.
Fcs
Moj Husrefe, guraš Bekića da mu oživiš karijeru jer te tjeraju na to. Djecu Sarajeva si istjerao iz prvih 20. Pidru furaš da je povrijeđen, mali odigra za reprezentaciju kao sat. Stidi se Husrefe!!!
Benjamingst
Ko mu da para taj I igra....
Analiticar
Kakav anti strucnjak i necovjek je ovaj Musemic, to je za nepovjerovati.
jogabonito
Jako teske rijeci,ali i meni se ne svidjaju neke njegove izjave tipa :sta je tu je,primili smo go kakav smo primili,ne znam sta je bilo igracima, itd.Nekako mi je to previse alibi.
teddy sheringham
Slažem se. Šta ste radili 15 dana da ne bude tako? Akciju ne znate napraviti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.