Preuzima li Husref Musemić Tuzla City? "U kontaktu smo..."

Trofejni stručnjak pregovara s Husićem

Preuzima li Husref Musemić Tuzla City? "U kontaktu smo..."

A. Čaušević

Husref Musemić bi na startu 2021. godine mogao realizovati novi trenerski angažman i to ponovo u Premijer ligi BiH. 

Trofejni stručnjak je ozbiljan kandidat da preuzme Tuzla City koji je u potrazi za novim trenerom nakon odlaska Nermina Bašića.

Musemić je u kratkom razgovoru za SportSport.ba kazao da postoje kontakti s Azmirom Husićem te da bi sve trebalo biti poznato u narednim danima kada se prvi čovjek Tuzla Cityja vrati iz SAD-a.

"Imali smo nekih razgovora, ali nismo još ništa dogovorili, znat će se sve za dva, tri dana. Bilo je kontakta, nismo još sve dogovorili. Gospodin Husić kroz nekoliko dana dolazi u Bosnu i Hercegovinu, čini mi se u utorak, pa ćemo znati više", kazao nam je Musemić.

Iskusni trener je godinu bez posla, a posljednji posao imao je u FK Sarajevo s kojim je osvojio i duplu krunu 2019. godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Odmarao sam se godinu dana, treba nešto raditi. Odmorio sam se, nisam ništa radio. Koronavirus je sve poremetio. Hoćemo li ja i gospodin Husić pronaći zajednički jezik to je druga stvar, uglavnom u kontaktu smo", kazao je Musemić.

Tokom trenerske karijere Musemić je osim Sarajeva još vodio Olimpik, Slobodu, Mladost DK, Čelik...

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Lavillenie
Valja Lavorasima pustati meceve, jer ipak jace je to od njega..
5 13
Bulle
Dobar izbor za Tuzla City.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi