Musemić: Bolje odigrati neriješeno nego izgubiti

Tuzla Cityju bod protiv Veleža

Musemić: Bolje odigrati neriješeno nego izgubiti

Endin Čaušević

Tuzla City danas je u Banovićima remizirao protiv Veleža rezultatom 1:1 u meču 31. kola Premijer lige.

Velež je poveo u 36. minuti utakmice kada je pogodak zabio Dejan Georgijević. Ipak, domaći su u finišu došli do remija, a gol iz penala postigao je Vojo Ubiparip.

Tuzla City je mogli i do potpunog preokreta do kraja jer je Nukić promašio dvije velike šanse, ali je ostalo 1:1.

Nakon utakmice za Moja TV svoj komentar dao je i trener domaće ekipe Husref Musemić.

"Šta da kažem. Nisam nezadovoljan igrom svoje ekipe. Prvo poluvrijeme dominirali smo do tog gola Veleža. Drugo poluvrijeme smo dali gol i na kraju mogli i izgubiti i pobijediti. Možda je ovo najrealniji rezultat. Nisam nezadovoljan igrom svoje ekipe ni rezultatom. Bolje je igrati neriješeno nego izgubiti", rekao je Musemić i osvrnuo se na preostale mečeve protiv Borca i Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Tako je raspored htio, prvo Borac pa Zrinjski. To su naporne utakmice i potrošnja igrača je velika. Svaki meč nam fale 2-3 igrača što zbog povreda što zbog kartona. Pokušati ćemo se odmoriti u odigrati kvalitetno naredne sedmice u Banjaluci".

Velež je ostao treći na tabeli sa 55 bodova, dok je Tuzla City i dalje šesti i sada ima 48 bodova.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bosansko
Smijesan si moj husrefe..
2 2
emanuelmacron
sreca da ovaj kvazimodo nepreuze reprezentaciju ,mislio sam da ce od ovih seljacica nesto bit,al opet se ponovi ona narodna,seljak ostaje seljak
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti