"Hvala Sarajevu na svemu, ali moram ići dalje"

Razilaze se Elvedin Herić i FK Sarajevo

"Hvala Sarajevu na svemu, ali moram ići dalje" · Saznajemo

Edmir Škorić

Nekadašnji omladinski i povremeni mladi reprezentativac Elvedin Herić dogovorio je raskid saradnje sa Fudbalskim klubom Sarajevo.

Kako saznajemo, u narednim danima će se odluka o rastanku Sarajeva i Herića i ozvaničiti.

Mladi veznjak, kojem Husref Musemić nije vjerovao pored toga što je imao ugovor sa Sarajevom, odlučio je sreću potražiti negdje drugo.

Herić ima 21 godinu i igra na poziciji centralnog veznog, a u Sarajevu je prvobitno prošao kadetsku i juniorsku selekciju. U bordo dresu je u 10 premijerligaških nastupa upisao jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Do prije godinu je bio jedan od najvećih nada bordo tima, a kako saznajemo, nekadašnji kapiten juniorske reprezentacije na svom stolu ima nekoliko ponuda.

"Iskren da budem, volio bih da do ovog nije došlo, no takav je život fudbalera. Hvala Sarajevu na svemu, ponosan sam što sam bio dio bordo kolektiva, no moram da idem gdje će mi vjerovati i gdje će me cijeniti. Ponuda ima, no prvo ću malo odmoriti pa ću dobro razmisliti. Želim da igram i to mi je u ovom trenutku najvažnije. U godinama sam u kojim moram igrati i samo tako mogu pokazati svoj kvalitet", kazao je Herić za SportSport.ba

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rat_rijeci
Uprava napolje!
17 2
korisnicko ime
Vazno je da je Saric igrao, jebo mu husref mater a on hisrefu zenu i mater
16 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi