Emir Hadžić novi sportski saradnik FK Sarajevo

Sutra zvanično predstavljanje

Emir Hadžić novi sportski saradnik FK Sarajevo

E. Čaušević

Upravni odbor FK Sarajevo jučer je održao vandredu sjednicu na kojoj je donesena odluka o uspostavljanju funkcije koordinatora sportskog saradnika, te da će biti imenovana osoba koja će obavljati ovu funkciju u narednom periodu.

Iz FK Sarajevo jučer su objavili da će ime novog sportskog saradnika objaviti sutra kada će biti održana press konferencija. U posljednje vrijeme u vezu s ovom funkcijom najviše su se dovodili Semjon Milošević i Slaviša Vukičević.

Međutim, kako saznaje SportSport.ba Milošević i Vukičević neće dobiti mjesto sportskog saradnika, a ova funkcija će pripasti nekadašnjem napadaču bordo kluba Emiru Hadžiću koji trenutno obnaša funkciju sportskog direktora Olimpika.

Hadžić će kao sportski saradnik FK Sarajevo biti predstavljen na sutrašnjoj press konferenciji.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ratip irats
Sretno Emire. Trebaće Ti znanja, snage, upornosti i svega drugog da sportski dio bude kako treba...
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi