"Hvala velikim ljudima koji su pomogli organizaciju turnira"

Alija Braco Hadžiosmanović:

"Hvala velikim ljudima koji su pomogli organizaciju turnira"

Tradicionalni Bajramski turnir počeo je danas, tačnije njegovo 22. izdanje. 

Glavni organizator ove tradicionalne sportske manifestacije Alija Braco Hadžiosmanović, pričao je o organizaciji ovogodišnjeg turnira, koja nije bila nimalo laka.

„Ekonomska situacija je teška i nije bilo lako organizovati turnir ove godine. Da nije bilo velikih ljudi koji su svake godine uz Bajramski turnir sigurno je da se ovaj turnir ne bi mogao organizovati“, kazao je popularni Braco, te se zahvalio svima onima koji su itekako doprinjeli u lakšoj organizaciji turnira i ove godine.

„Mnogi reprezentativci BiH nastupali su na ovom turnir, a sjećam se dobro kada je Edin Džeko pod vodstvom Miše Smajlovića ili Sejfudina Tice, nisam sada siguran, nastupao jedne godine za pionire ili predpionire FK Željezničar“, istakao je Hadžiosmanović koji se nada da će turnir kao i prethodnih godina ispuniti očekivanja, te da će mala dvorana Skenderije biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.