Hyypia: Stuttgart ima opasne igrače, Ibišević je najopasniji

Finski stručnjak uoči duela sa Švabama

Hyypia: Stuttgart ima opasne igrače, Ibišević je najopasniji

Trener Bayera iz Leverkusena , Sami Hyypia uoči duela njegove ekipe i Stuttgarta našeg Vedada Ibiševića govorio je o protivniku, a posebno je upozorio na našeg napadača.

"Stuttgart je opasna ekipe. Igraju veoma brzo sa kratkim pasovima. U napadu imaju dosta opasnih igrača. Posebno opasan je Ibišević koji je veoma dobar dobar napadač", rekao je Hyypia.

 

Ovaj nekadašnji defanzivac Liverpoola i Leverkusena je potom govorio o ambicijama svog kluba u ovoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

"Na početku sezone cilj nam je bio da izborimo nastup u evropskim takmičenjima. To je realističan cilj i on se nije promijenio. Mislim da su igrači sretniji kada imaju više utakmica od treninga", zaključio je Finac. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.