I Admir Smajić napustio FK Sloboda!

Nakon trenera Lazarevića

I Admir Smajić napustio FK Sloboda! · Zvanično

Nakon što je ostavku podnio dosadašnji trener Mile Lazarević, Slobodu je sada napustio i Admir Smajić.

Smajić važi za proslavljeno igračko ime na ovim prostorima, igrao je za reprezentacije Jugoslavije i Bosne i Hercegovine, a u tuzlanskom klubu od juna ove godine se vodio kao 'team manager'.

Kako u Slobodi već mjesecima nije najbolja situacija, nakon Lazarevića i Smajić je odlučio 'dignuti sidro', a da je saradnja raskinuta potrđeno je danas i na klupskoj stranici tima s Tušnja.

"Zahvalni smo Smajiću za sve što je uradio u Slobodi za vrijeme svog boravka na Tušnju, te mu želimo mnogo uspjeha u nastavku karijere", saopšteno je iz Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dok se ne imenuje novi šef stručnog štaba, iz Slobode su naveli da će ekipu u narednim utakmicama privremeno s klupe predvoditi Gradimir Crnogorac, Almir Hukić i Edin Ribić.

Narednu utakmicu Sloboda inače igra sutra protiv Zrinjskog u okviru 1/8 finala Kupa BiH, a već u subotu, 5. oktobra, igrače čeka gostovanje u Bijeljini i prvenstveni meč s Radnikom. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samoiskreno
Sloboda ili Mladost i Zvijezda pitanje je
5 3
gaziiiiJAaaa
Je li DUNGE LANGE OSTAJE?
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi