I Allegri kandidat za klupu Manchester Uniteda?
Ko će voditi Crvene đavole naredne sezone?

Da li će Solskjaer na kraju sezone dobiti novi ugovor?

I Allegri kandidat za klupu Manchester Uniteda?

Samir Mlaćo

Odlazak Josea Mourinha probudio je Manchester United. Ole Gunnar Solskjaer je upisao dvije pobjede i pobjednička atmosfera se vratila među Crvene đavole.

Solskjaer ima ugovor do kraja sezone, sa mogućnošću produženja saradnje. Da li će se to i desiti ostaje nam da vidimo, a do tada mediji špekulišu velikim brojem imena koja bi mogla voditi United u novoj sezoni.

Želja čelnika Crvenih đavola je trener Tottenhama Mauricio Pochettino, a engleski mediji navode da je jedna od opcija i trener Juventusa Massimiliano Allegri.

Allegriju sjajno ide sa Starom damom, pa je teško očekivati da će napustii ovaj klub, no svakako da dogovor sa Unitedom nije nemoguća opcija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sve u svemu biće jako zanimljivo na Old Traffordu u narednom periodu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi