I Bayern želi Hazarda

Bavarci spremni izdvojiti 25 miliona eura

I Bayern želi Hazarda

Bayern Munchen se pridružio Interu i Liverpoolu u utrci za Lilleovim plejmejkerom Edenom Hazardom, u želji da pojačaju tim za sljedeću sezonu.

U pripremama da u Munchen vrate titulu iz Dortmunda, njemački klub već je objavio ponude za Neuera, Petersena i Rafinhu, a sada otkrivaju da Hazarda vide kao idealnu zamjenu u slučaju da Robben, Ribery, Gomez ili Müller odluče napustiti klub.

Prema pisanju njemačkih medija Bavarci su za Hazarda Lileu spremni ponuditi 25 miliona eura, a kao što je od ranije poznato, Inter i Liverpool takođe žele najboljeg igrača sezone u Ligi 1 koji je u dresu Lillea postigao 7 golova.

„Postoje ponude koje ne mogu da se odbiju, ali to će morati da budu smiješno velike sume novca“, rekao je Frederic Paquet, generalni direktor Lillea, te dodao:
„Vjerovatnoća je 99,9 posto da Hazard neće napustiti klub, jer ga mi želimo zadržati.“

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.