I bh. juniori saznali imena protivnika

Sarajevo domaćin EP B divizije

I bh. juniori saznali imena protivnika

Adnan Beganović

Juniorska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine (U - 18) na Evropskom prvenstvu B divizije čiji domaćin je Sarajevo igrat će u grupi D sa Holandijom, Gruzijom, Portugalom i Belgijom.

Evropsko juniorsko košarkaško prvenstvo B divizije igrat će se u Sarajevu od 9. do 19 avgusta 2012. godine u Sarajevu, a prije nekoliko trenutaka naši mladi košarkaši saznali su imena protivnika s kojima će snage odmjeriti u grupnoj fazi.

Za protivnike bh. juniori imat će Holandiju, Gruziju, Portugal i Belgiju.

Podsjetimo, muška juniorska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine osvojila je osmo mjesto na Evropskom prvenstvu B-divizije za igrače do 18 godina u Izraelu.

GRUPA A: Izrael, Mađarska, Engleska, Rumunija, Bjelorusija, Škotska

GRUPA B: Češka, Slovačka, Luksemburg, Estonija, Austrija,

GRUPA C: Crna Gora, Švicarska, Finska, Švedska, Norveška, Island

GRUPA D: Holandija, Gruzija, Portugal, Belgija, Bosna i Hercegovina

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.